Ancient & Classic Vehicles Club

Screenshot 2022-04-13 at 14-50-33 ACVC ANCIENT & CLASSIC VEHICLES CLUB

Ancient & Classic Vehicles Club

Verified
Verified by it's Owner

De BEHVA (Belgische Vereniging voor Historische Voertuigen, voorheen Belgische Federatie van Oude Voertuigen) telt momenteel meer dan 550 clubs en 86.000 leden in België.

In 2010 besteedde geen enkele bij deze federatie aangesloten club bijzondere aandacht aan voertuigen van voor 1940.

Enkele vrienden en tevens liefhebbers van voertuigen gebouwd voor 1940 hebben dan ook beslist deze leegte te vullen door het oprichten van de vzw:

Ancient & Classic Vehicles Club.be

Afgekort: ACVC

Het doel was om in wezen de bevoorrechte gesprekspartner van BEHVA voor vooroorlogse voertuigen te zijn en diegenen samen te brengen die de passie voor voertuigen uit het verleden (motorfietsen, auto's, nutsvoorzieningen, militairen, enz.) wilden ervaren terwijl ze op zoek waren naar nieuwe horizonten en naar de toekomst. Het is duidelijk en het is vandaag de dag nog steeds het geval dat zowel auto-, motor-, utiliteits- als militaire liefhebbers zich bewust zijn van milieu- en verkeersproblemen of andere problemen en dat ze geïnformeerd en gewaarschuwd willen worden over alles wat er gebeurt. of Europees niveau. De Club zal al het BEHVA-nieuws 'on-line' ontvangen en onmiddellijk doorsturen naar haar leden.

Goed wetende dat de meeste liefhebbers van oude voertuigen niet alleen geïnteresseerd zijn in voor of na de oorlog, moeten de geaccepteerde voertuigen absoluut meer dan 30 jaar oud zijn volgens de richtlijnen van de Internationale Federatie van Oude Voertuigen (FIVA). Ook wetende dat de leeftijd van de voertuigen een sterke invloed heeft op hun mogelijkheden, zullen activiteiten worden georganiseerd, soms per leeftijdscategorie van het voertuig, soms samen.

Moge onze auto's, moto's en andere het juiste (vervoer)middel zijn om vrienden te ontmoeten.

Video

Location

Contact information

Address
1380 Lasne, Belgium
Website

Extra information

Checked by Superclassics
12/02/2022

Contact this club

your club

Your club on Superclassics?
We are always on the search for new old- and youngtimer clubs to list on our website. Your club not listed? Mail us the club details at clubs@superclassics.eu.

Ancient & Classic Vehicles Club 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *