VW Classics BV

Company Profile

Screenshot_2020-01-28 Home – VW Classics

VW Classics BV

Claimed
Verifiziert von seinem Besitzer

Luchtgekoelde Volkswagens VW Classics BV is een gespecialiseerd bedrijf in luchtgekoelde Volkswagens. Met name de Volkswagen kever, de Karmann Ghia, de luchtgekoelde bussen en de buggies hebben we onder onze hoede. We zijn ontstaan door de enorme vraag naar goede klassieke Volkswagens. Maar meestal hing aan deze auto's een fiks prijskaartje. Dit kostenplaatje echter ziet er bij VW Classics BV zéér gunstig uit omdat u waar voor uw geld krijgt. Het zal u dan ook niet verbazen dat kwaliteit bij ons voorop staat.

Reputatie Menig VW-enthousiasteling ondervond in het verleden dat niet elke Volkswagen zijn reputatie waarmaakte; ondeskundige reparaties en gebrek aan onderhoud hebben de levensduur van vele klassiekers bekort. Restauratie was dan af te raden of bijna onmogelijk geworden. VW Classics BV houdt de reputatie van de Volkswagen echter hoog. Daarvoor hebben we de benodigde kennis in huis en leggen we zowel in binnen- als buitenland belangrijke contacten. Op deze manier kunnen we auto's aanbieden die in een goede staat verkeren en nog vele jaren de Nederlandse wegen kunnen sieren door hun aanwezigheid.

Proef het vrije gevoel met VW Classics: De wind speelt met uw haren, zonnestralen strelen uw hoofd en u proeft het vrije gevoel; niets kan u deren. Rijden in een klassieker als Volkswagen kever cabriolet of Karmann Ghia is een klasse op zich. VW Classics BV geeft u dat cachet door het charmante van het verleden te combineren met comfort.

Ort

Contact this company

Opening hours may differ due to Covid-19.

Open
 • Montag
  09:00 - 17:30
 • Dienstag
  09:00 - 17:30
 • Mittwoch
  09:00 - 17:30
 • Donnerstag
  09:00 - 17:30
 • Freitag
  09:00 - 17:30
 • Samstag
  09:00 - 16:00
 • Sonntag Geschlossen
Geprüft von Superclassics am 10.07.2020