Company Profile

Report Abuse

Screenshot_2019-10-22 Home Cabrio Care

Cabrio Care

Verified
Gecontroleerd door de eigenaar

Aandacht van A tot Z voor uw cabrio! Vakmanschap en garantie! Voor een perfecte cabriokap of hardtop is, behalve een perfect produkt, ook vakmanschap en ervaring noodzakelijk voor een zeer mooie montage. Alles voor uw cabrio! Wij leveren en monteren cabrioletkappen, windschermen, hardtops, bagagerekjes en allerlei cabrio-accessoires. Wij repareren en stellen kapframe's en ook de electro-hydraulische systemen hiervan. U kunt terecht in ons bedrijf te Naarden, maar ook in onze 'Webshop'. Al sinds 1997!

Contact Information

Address
Energiestraat 28, 1411 AT Naarden, Netherlands
Social Information

Location

Frequently asked Questions

Kan ik mijn cabriokap waterdicht maken?

Het materiaal van uw cabriokap is opgebouwd uit meerdere lagen. Cabriokapstof zoals Sonnenland, Twillfast, Stayfast is opgebouwd uit drie lagen. Bij stof is de middelste laag van een rubbersoort gemaakt, die de stof waterdicht maakt. Als uw cabriokap oud is, zal op een gegeven moment deze laag poreus worden en water door laten. Er is dan geen andere remedie dan vervanging van de cabriokap.

Kan ik mijn softtop weer zwart maken?

Als uw softtop werkelijk verkleurd is, is dat onomkeerbaar. Als u uw softtop zou verven, betekent dat de toplaag afgesloten wordt, waardoor de stof veel slechter zal drogen. Door het langer vochtig blijven krijgt algvorming meer kans, en zullen enkele materialen in de softtop snel slechter worden. Het verven van softtops wordt hierom dan ook absoluut afgeraden.
Als uw softtop alleen vuil is, ziet hij er grijzer uit. Door de softtop schoon te maken met RaggTopp cleaner, wordt het vuil verwijderd en zal de softtop er mooier (lees: zwarter) uitzien. Cabriokappen gemaakt van Sonnenland stoffen (van Haartz, de originele stof dus) verkleuren niet, omdat de buitenlaag geheel synthetisch is.

Als ik mijn cabrio stal, moet ik dan de cabriokap sluiten, half sluiten of open laten staan?

Als uw cabrio langer dan een dag niet gebruikt wordt, adviseren wij uw cabriokap geheel te sluiten, dus vergrendeld. Dit zorgt ervoor dat uw cabriokap zijn vorm behoudt.

U zegt dat ik mijn kap dicht moet doen, als ik de auto wegzet. Maar als ik een hardtop op mijn auto plaats, ligt de softtop opgevouwen achterin. Is dat niet slecht voor de softtop?

Met een hardtop zal uw softtop niet blootgesteld worden aan regen, wind en vuil van de weg. Dat is altijd beter voor de softtop, dan in de winter met alleen de softtop doorrijden. Rijden met een hardtop heeft andere voordelen, zoals een veiliger zicht naar achteren door de grotere verwarmde achterruit, en uw cabrio wordt ook stiller. Als u de hardtop in de lente van de auto haalt, dient u wel zorgvuldig de kap uit z'n opgevouwen toestand te halen, en voorzichtig dicht te doen. Wel is het heel belangrijk om de cabriokap geheel droog en schoon te maken voordat u een hardtop plaatst.

De stikselnaden van mijn cabriokap zijn kapot, maar de stof is nog mooi. Kunt u de naden opnieuw stikken?

Als de stikselnaden kapot zijn en gedeeltelijk verdwenen zijn, is het waarschijnlijk zo dat de cabriokap oud is. Moderne stoffen verkleuren niet, maar worden wel degelijk ouder, brosser, minder sterk en kunnen ook aan de binnenzijde slijten. De stof heeft dan meestal al veel van zijn sterkte en elastische eigenschappen verloren. Wij kunnen dat beoordelen en u laten zien. Rijdt langs voor advies!

Video

Extra information

Our opening hours:

Closed now
 • Maandag
  08:30 - 17:00
 • Dinsdag
  08:30 - 17:00
 • Woensdag
  08:30 - 17:00
 • Donderdag
  08:30 - 17:00
 • Vrijdag
  08:30 - 17:00
 • Zaterdag
  10:00 - 14:00
 • Zondag Gesloten

Contact this company

WhatsApp