Company Profile

Report Abuse

Screenshot_2020-06-28 123 Ignition Conversions systems for classic cars(1)(1)

123 Ignitions-Conversions

Verified
Gecontroleerd door de eigenaar

123IGNITION-CONVERSIONS

Het onstekingssysteem van klassieke auto's veroorzaakt vaak problemen.
Na vele jaren is de mechanische verdeler versleten en geeft steeds grotere afwijkingen in het vervroegingsmechanisme.
Het vervangen van de contactpunten door een optische, magnetische of Hall-opnemer geeft wel enige verbetering, maar de slijtage in het mechanische gedeelte van de ontsteking wordt hiermee niet opgelost.

We bieden geen online verkoop aan omdat er te veel auto's niet meer over de originele verdelers beschikken en we er zeker van willen zijn dat u de correcte componenten ontvangt.

DE 123IGNITION-VERDELER WERKT ANDERS.
In de 123 ignition verdeler zijn alle mechanische delen zoals contactpunten, centrifugaal gewichten, veertjes, lagers en de vacuüm unit vervangen door één onderdeel:
De verdeler-as met de magneetschijf.
De 123 elektronica in de verdeler zorgt voor de juiste vervroeging bij alle toerentallen.
De onderdelen die gebruikt zijn om de juiste vervroeging bij het juiste toerental te geven zijn niet aan slijtage onderhevig.
Eenmaal goed afgesteld blijft goed afgesteld.

ALTIJD OP DE JUISTE TIJD EN ONDERHOUDSVRIJ.

MAATWERK
Indien 123ignition geen passende verdeler voor Uw auto levert, kunnen wij met "123IGNITION-CONVERSIONS" Uw bestaande verdeler ombouwen.
Wij gebruiken daarvoor de originele elektronica van 123ignition.
De mechanische delen worden verwijderd, het huis wordt schoongemaakt en compleet gereviseerd. Daarna wordt de elektronica van 123ignition gemonteerd.
De eventuele vacuüm unit wordt doorgeboord en via een slangetje verbonden met de mini vacuüm unit op de printplaat.
Alles ziet er origineel en als nieuw uit.De 123-elektronica wordt in uw originele ontstekingshuis ingebouwd en ziet eruit als origineel maar inwendig is een hi-tech computergestuurd ontstekingssysteem gemonteerd.

UW EIGEN CURVE.
Met een laptop of computer kunt U de verdeler programmeren met de juiste vervroegings-curve voor Uw auto met vacuüm vervroeging en "boost-retard"

Al onze ontstekingen zijn voor positieve en negatieve aarde, INCLUSIEF TWEE JAAR GARANTIE.Onze leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van koophandel te Eindhoven. nr. 17085028

Albertronic BV fabrikant van de 123Ignition schrijft: Als er geen passend model is dan kunt u 123Ignition-conversions contacteren. 123Ignition-conversions helpt u met het passend maken van de 123 ignition in de originele verdeler. Dit is de enige firma welke toegestaan is om onze electronica te gebruiken voor aanpassing.

Contact Information

Address
Boschdijk 153e, 5612 HB Eindhoven, Netherlands

Location

Video

Extra information

Contact this company

WhatsApp