TonCar Bosch Car Service

Screenshot-2021-11-15-at-13-47-54-Toncar-Home-Berkel-en-Rodenrijs
Featured Popular
0 Reviews

TonCar Bosch Car Service

Verified
Verified by it's Owner

Goed met alle merken en specialist in Volvo;

Autobedrijf Toncar Bosch Car Service uit Berkel en Rodenrijs is in vier decennia uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige autobedrijven in Zuid-Holland. We zijn gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en levering van auto’s. Daarnaast kunt u ook met uw exclusieve oldtimer bij ons terecht. Bij Toncar doen we echt alles voor uw auto!

Kom snel eens langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie. Tot snel!


Restauratie

Wij zijn gespecialiseerd in het restaureren van uw oldtimer en besteden veel aandacht aan de wens van de klant en het beschikbare budget. Zo willen we het beste eindresultaat behalen voor de klant.

Het voordeel van Toncar is dat wij alles onder één dak hebben. We zijn niet afhankelijk van derde partijen en kunnen zelf alles oppakken in het restauratieproces. De afgelopen 30 jaar hebben we een grote diversiteit aan oldtimers voorbij zien komen en geen enkel model is voor ons onbekend terrein.

Bekleding

Bij Toncar kunt u ook terecht voor het bekleden van het interieur van uw auto. Zowel voor het bekleden van young- als oldtimers, bent u bij ons aan het juiste adres! Wij brengen het interieur terug naar de originele staat of passen het juist volledig aan naar de wensen van de eigenaar. Ook herstellen wij eventuele schade aan de bekleding.

Location

Contact Information

Address
Industrieweg 43, 2651 BC Berkel en Rodenrijs, Netherlands
Social Info

Practical Information

Opening Hours

Closed
 • Monday
  08:00 - 17:00
 • Tuesday
  08:00 - 17:00
 • Wednesday
  08:00 - 17:00
 • Thursday
  08:00 - 17:00
 • Friday
  08:00 - 17:00
 • Saturday
  09:00 - 13:00
 • Sunday Closed
Checked by Superclassics
15/06/2022

Contact this company

TonCar Bosch Car Service 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *