Company Profile

Screenshot 2021-11-14 at 04-57-41 Willems Classic Cars

Willems Classic Cars

Claimed
Verified by it's Owner

Willems Classic Cars is sinds 1996 een bekende naam voor in eerste instantie de Triumph en MG bezitters. Inmiddels zijn we voor deze groep mensen èèn van de vaste leveranciers voor de benodigde onderdelen geworden.

Tegenwoordig zijn we binnen een bredere groep klassiekerliefhebbers bekend vanwege de reparaties aan de diverse dashboardinstrumenten. Jaren geleden is onze interesse gewekt doordat we een grote partij meters konden kopen. Stilaan zijn we ons erin gaan verdiepen en zijn we met de verkoop van gereviseerde meters begonnen. Deze reparaties en revisies zijn anno 2016 een groot deel van onze werkzaamheden gaan omvatten en we willen ons hierin nog verder gaan onderscheiden / specialiseren.

We repareren en reviseren Smiths, Jaeger en VDO instrumenten, maar inmiddels bouwen we ook de kilometertellers om ( MPH naar KPH ) voor enkele populaire modellen en passen we de kilometerteller aan in geval van “moderne” aanpassingen aan de klassieker ( bijv ombouw naar 5 versnellingsbak, elektronische ontsteking, andere bandenmaat, ander differentieel enz ).

Voor vragen graag mailen met info@willemsclassiccars.nl
Met vriendelijke groeten,

Henk en Patrick Willems

Location

Contact Information

Address
Hoenderstraat 14, 5801 CK Venray, Netherlands

Contact this company

Extra information

Checked by Superclassics
November 14, 2021