Fluid Film Nederland

Screenshot-2021-11-22-at-10-17-59-Fluid-Film-Archieven-STOP-ROEST-NU–1024×494
Featured Popular
0 Reviews

Fluid Film Nederland

Verified
Verified by it's Owner

Welkom bij Stop Roest Nu, onderdeel van Fluid Film Nederland!

Al ruim 12 jaar zijn wij importeur van het fantastische product Fluid Film. Fluid Film Nederland en Stop Roest Nu zijn onderdeel van Volvo Klassiekers. Hier is onze liefde voor het product Fluid Film ontstaan. Als Volvo liefhebbers wilde wij niets liever dan onze auto’s op de juiste en milieuvriendelijke manier beschermen tegen roest. Fluid Film is hier het perfecte product voor.

Het importeurschap hebben wij over mogen nemen van Antje Thompson en sloot perfect aan op onze dagelijkse werkzaamheden.

Inmiddels heeft Fluid Film een speciale plek gekregen in ons magazijn.
Fluid Film op basis van lanoline

Fluid Film Nederland bestaat uit een vast team van enthousiaste medewerkers die allen op zijn of haar eigen manier een steentje bijdragen om Fluid Film Nederland tot een succes te maken.

Zo hebben wij een in-house specialist die complete Fluid Film behandelingen uitvoert.

Mocht u het niet zien zitten om aan je eigen voertuig een behandeling uit te voeren, dan kunt u dat dus ook laten doen!

Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor al uw roestige vragen en natuurlijk een passend advies. Dit kan zowel telefonisch als via de mail.

Onze anti roest specialisten staan dagelijks voor u klaar voor al uw vragen.

Het Fluid Film Nederland team

Dries Bakkenes, Sanne Bakkenes & Pieter Kok

Location

Contact Information

Address
Valkseweg 104C, 3771 SH Barneveld, Netherlands
Social Info

FAQ's

Hoeveel liter Fluid Film heb ik nodig voor een complete behandeling voor een doorsnee personenauto?

Doorgaans wordt er voor een doorsnee personenauto het volgende gebruikt; 2 liter liquid a, 4 liter NAS, en 4 liter Perma Film. Echter hebben we een voordeelpakket samengesteld met een liter NAS extra, en een gratis spuitbus Fluid Film AS-R

Hoe kan ik Fluid Film het beste toepassen?

We hebben een handleiding gemaakt welke duidelijk beschrijft hoe je Fluid Film het beste kan toepassen op een auto. Deze is hier te downloaden.

Versturen jullie ook naar België?

Ja, maar in België zit ook een Fluid Film importeur.

Moet ik eerst de bestaande roest verwijderen met een staalborstel?

Dit is niet noodzakelijk. In principe kruipt Fluid Film net zo lang door de bestaande roest heen tot het op gezond metaal komt. Het kan natuurlijk geen kwaad om wel eerst een staalborstel te gebruiken.

Is het mogelijk om Fluid Film over te schilderen?

Het enige product dat hecht op Fluid Film is Perma Film. Gewone verf hecht niet op Fluid Film om dat dit vet blijft en verf hecht niet op een vette ondergrond. Indien je echt met verf wil werken raden we je aan om een RX product als basis te gebruiken.

Is Fluid Film brandgevaarlijk?

Fluid Film zal geen vlamvatten in de buurt van vuur, maar wel wegbranden. Fluid Film zal dan ook zijn werking verliezen wanneer het in aanraking komt met vuur.

Wat is de minimale verwerkingstemperatuur van Fluid Film?

Fluid Film kan verwerkt worden bij kamertemperatuur. Echter kan het tijdens de koude wintermaanden in een loods wat koud worden. In dat geval kan het gewenst zijn om de Fluid Film iets te verwarmen. Dit kan bijvoorbeeld met een warmteföhn of heet water.

Kan ik een complete Fluid Filmbehandeling ook uitbesteden?

Jazeker, wij zijn ervaren specialisten als het gaat om het uitvoeren van Fluid Filmbehandelingen. Tijdens een complete Fluid Filmbehandeling behandelen wij de holle ruimten met Fluid Film NAS, de onderzijde met Fluid Film Liquid A en werken we de onderkant af met Perma Film Black. Indien een andere kleur gewenst is (aluminium of transparant), kan dit natuurlijk ook. Meer informatie over de complete behandeling? Neem dan contact met ons op.

De (kruip)ruimte die ik wil behandelen is niet overal toegankelijk, kan ik Fluid Film er ook in gieten zodat het zelf in alle hoeken en gaten kruipt?

Fluid Film kruipt ontzettend goed, en dus ook in alle hoeken en gaten waarop het niet direct is aangebracht. Dit is het mooie aan het product. Echter kruipt het product niet eindeloos.

Practical Information

Opening Hours

Closed
 • Monday
  09:00 - 12:00
  13:00 - 16:00
 • Tuesday
  09:00 - 12:00
  13:00 - 16:00
 • Wednesday
  09:00 - 12:00
  13:00 - 16:00
 • Thursday
  09:00 - 12:00
  13:00 - 16:00
 • Friday
  09:00 - 12:00
  13:00 - 16:00
 • Saturday
  09:00 - 12:00
 • Sunday Closed
Checked by Superclassics
22/11/2021

Contact this company

Fluid Film Nederland 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *