VW Classics

Screenshot-2021-12-14-at-05-50-05-VW-Classics-BV-gewoon-niet-te-evenaren-VW-Classics-1024×494
Featured Popular
0 Reviews

VW Classics

Verified
Verified by it's Owner

Zijn klassieke auto's jouw grote passie en wil je een Volkswagen Kever of busje kopen? VW Classics is gespecialiseerd in klassieke Volkswagens en biedt de keuze uit originele Volkswagen Kevers. Wij zijn niet te evenaren vanwege een grote hoeveelheid kennis en jarenlange ervaring. VW Classics is dan ook dé merkspecialist waar je moet zijn voor een klassieke Volkswagen.
Een Volkswagen Kever geeft jou het gevoel van vrijheid

De Volkswagen Kever is een populaire klassieke auto die je kunt kopen bij VW Classics. Rijden in deze iconische auto geeft je een vrij gevoel; niets kan je deren. Rijd je graag in oldtimers en ontdek je het liefst in je eigen tempo de wereld om je heen? Dan is een Volkswagen busje kopen zeker aan te raden. Het is een ongekend populair voertuig, zeer geliefd als klassieke auto. Volkswagen busjes worden veelvuldig gebruikt voor kampeervakanties in Europa, maar komen ook zeker van pas bij een ontspannen weekend in Nederland.
Klassieke Volkswagens voor de echte liefhebbers

Als specialist in oude auto’s zijn wij hét adres waar je moet zijn als je een Volkswagen Kever of busje wilt kopen. Wij zijn ontstaan door een grote vraag naar klassieke Volkswagens. Bij VW Classics hebben we oog voor detail en bieden we jou de mogelijkheid om je huidige Volkswagen Kever of andere klassieke auto in te ruilen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in onderdelen van klassieke auto’s. Bekijk gerust eens onze koopjeshoek voor mogelijke onderdelen voor jouw auto, zoals naafdoppen.

Location

Contact Information

Address
Boerenkamplaan 58, 5712 AG Someren, Netherlands
Social Info

Practical Information

Opening Hours

Closed
 • Monday Closed
 • Tuesday
  09:00 - 17:30
 • Wednesday
  09:00 - 17:30
 • Thursday
  09:00 - 17:30
 • Friday
  09:00 - 17:30
 • Saturday
  09:00 - 13:00
 • Sunday Closed
Checked by Superclassics
29/01/2024

Contact this company

VW Classics 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *