Company Profile

Report Abuse

Screenshot_2020-03-31 Fitzroy Everest (1)

Fitzroy & Everest

Claimed
Verified by it's Owner

“SFEER UIT EEN VER MAAR TOCH NABIJ VERLEDEN”

25 jaar geleden begon Fitzroy & Everest Gentlemen’s Antiques in een karakteristiek pand uit 1898 aan de Oudedijk te Rotterdam Kralingen.
In mei 2017 is de winkel verhuisd naar een spannende nieuwe locatie in Kralingen aan de Vredehofstraat 54B gelegen tussen de Oudedijk en de Lusthofstraat.
Een locatie op steenworp afstand van onze oude winkel aan de Oudedijk, u bent van harte welkom om met uw auto langs te komen.

Sinds 1994 heeft Olivier van Schaik zijn liefde voor kwaliteit en authenticiteit tot zijn beroep gemaakt.

“ik bewonder de manier waarop dingen gemaakt werden in de jaren twintig en dertig. Er werd niet bezuinigd op kwaliteit en vakmanschap en dat resulteert in prachtige spullen met de meest bijzondere details. Bijzondere afwerking en verfraaiingen, het kwaliteitsleer en het glimmende messing van oude koffers zijn voor mij iedere keer weer een plezier om te vinden en om te verkopen”.

U kunt bij Fitzroy & Everest terecht voor in uitstekende staat verkerende antieke leren koffers voor achterop uw klassieke auto of hutkoffers van Louis Vuitton voor het ‘reizen in stijl’.
De collectie is in de jaren uitgebreid met leren cabriocaps , autohandschoenen, Mille Miglia helmen, klassieke overalls, cabriobrillen van Jeantet, ook voor brildragers en natuurlijk de race kledingcollectie van het Argentijnse merk Suixtil.
Ook beschikt Fitzroy & Everest over een uitgebreide collectie prenten zoals landkaarten, stadsplattegronden en vooral prenten met sport thema’s. In de eigen lijstenmakerij kunnen deze en andere prenten voor u worden ingelijst.

Location

Contact Information

Address
Vredehofstraat 54B, 3062 TC Rotterdam, Netherlands
Social Information

Extra information

Our opening hours:

Closed now
 • Monday Closed
 • Tuesday Closed
 • Wednesday
  12:00 - 18:00
 • Thursday
  12:00 - 18:00
 • Friday
  12:00 - 18:00
 • Saturday
  11:00 - 17:00
 • Sunday Closed

Contact this company

error: copyright superclassics
WhatsApp